Rådvill-Bergsäker och Världen

Mitt liv och alla som är inblandade. Arkeologi. Studentliv. Nattliv. Katten. Film, musik, operabesök. Ibland är det bara roligt, ibland har jag grubblat jäkligt mycket. Jag blir glad om Du kommenterar!

Min bilder
Namn:
Plats: Göteborg, Sweden

fredag, maj 18, 2007

Soundtrack: Björks nya album Volta! Bäst: The dull flame of desire, Earth intruders


Kom ihåg, kära vänner, att man inte ska överanstränga sig.

Fick äntligen besked att mina pengar kommit fram till rätt person i Rumänien. Jag är redo att åka!

See you in the mud!

3 kommentarer:

Anonymous mamma sa...

Uppgrävd? På väg till dumphögen?

fredag, maj 18, 2007  
Blogger RådvillBergsäker sa...

Japp, framgrävd och redo att mätas in med GPS-station. Notera öskaret längst ner till höger - det funkar lika bra på land!

fredag, maj 18, 2007  
Anonymous mirjam cameron sa...

Hej!

Vi är två tjejer som nyligen startade företaget AGUA IRIS. Vi säljer Unika BI & Regnbågssmycken. Vi undrar om Du skulle vilja hjälpa oss och länka till vår webbshop på din blogg. Det är så dyrt med nätreklam idag och vi har ingen budget ännu innan vi kommit igång. Därför satsar vi på att komma upp med länkar där HBT-människor samlas.
Vi skulle bli jätte glada om du skrev något om oss!

Vi har själva skrivit några rader som du kan plocka ifrån om du vill ;)

Det finns alldeles för lite regnbågsprylar i Sverige, egentligen är det väl bara QX, och de har mest samma saker som går att köpa i alla andra regnbågs-pyl-shopper runt om i världen. Vi vill skapa en motpol med nya grejer till bra priser, så att alla har råd. Vårt mål är att vi alla HBT-människor ska våga visa vilka vi är. Att lyfta fram regnbågsflaggan och BI flaggan så att vi verkligen syns. Vist e det kanske drömmen att ingen ska behöva snacka om vilka de blir kära i jämt, utan det ska vara lika normalt att vara gay som hetero. Så är det ju inte idag och många går omkring och är alldeles för ensamma i sina tankar o känslor. Därför är det så härligt att träffa folk på stan som verkligen vågar visa vem de är. Som bär regnbågsflaggan med stolthet, eller håller hand med sin älskade.

Det är svårt att nå alla andra som inte bor i Sthlm där vi själva bor. Här kan vi sätta upp reklam men det är kanske egentligen inte här vi behövs som mest, utan ute i landet. Där det inte är lika vanligt med HBT-människor som vågar visa vilka de är. Kanske vågar inte Anna i Dala Floda stoltsera med sin regnbågsflagga men bara känslan av att ha den hemma kan ge massor med styrka. Det är så vi känner det, vi vill ge styrka till alla att våga visa vem de är. Och känna stolthet.

Vi kan berätta lite om oss själva. Vi är Mirjam & Fanny Cameron. Vi gifte oss januari 2006 och hela idén startade när vi var på vår bröllopsresa jorden runt. Vi hittade på vägen vävda band i regnbågsfärgerna, tygmärken, stenhängen, och pärlor i massor. Vi e väldigt pyssliga och idén var född. Vi är 22 och 25 år och bor med vår katt och motorcykel i Sthlm och är väl som de flesta andra flatpar. Fanny pluggar till bland annat idrottslärare och Mirjam jobbar som designer/fritidsledare på en ungdomsgård i Solna. Vi skulle bli underbart glada om ni alla berätta om oss, inte bara för vår egen skull utan faktiskt för att vi vill inspirera andra.

Mvh Mirjam & Fanny Cameron

www.aguairis.se

lördag, maj 19, 2007  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida

Free Website Counter
Free Counter